Catering

Wszystkie planowane spotkania, które wiążą się z usługą cateringową należy zgłaszać do  Sekcji Gospodarczej przez kierowników pracowni/ działów na adres mailowy : administracja@nencki.edu.pl,

 W zgłoszeniu powinny być zawarte informacje takie jak:

1. data planowanego spotkania

2. informacja o źródle finansowania ( temat, grant itp.)

3. ilość osób na danym spotkaniu,

4. godziny poczęstunku, a także orientacyjny czas trwania spotkania,  

5. menu z wyszczególnieniem : 

- napoje: kawa, herbata, woda, soki

-  dania gorące typu lunch: dania mięsne, bezmięsne + dodatki ( np, ziemniaki warzywa, ryż itp. , surówki)

- dania zimne - przekąski z podaniem jakie rodzaje

- deser- ciasta,  ciastka, owoce itp. 

6. obsługa kelnerska, zastawa (szkło , porcelana, sztućce itp.), stoliki koktajlowe  (podanie ilości)

7. miejsce spotkania np. sala Wystawowa lub inna sala konferencyjna..

 

Z uwagi na procedury przetargowe, wszystkie wydarzenia poza poczęstunkiem seminaryjnym będą rozstrzygane przez zaproszenie ofertowe ( konkurs ofert) skierowane do firm wyłonionych w przetargu.

Prośba by wszystkie planowane spotkania zgłaszać do Sekcji Gospodarczej  co najmniej na 30 dni przed planowanym wydarzeniem w celu dalszych procedur z tym związanych.

Aktualizacja 12.06.2024